Αυτογνωσία: Αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού

Το γήρας είναι θέμα χρόνου, η ανάπτυξη θέμα επιλογής

Η αυτογνωσία οδηγεί σε μια ενεργητική και πλούσια ζωή μέσω της αξιοποίησης του εγγενούς ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα αποτελεί τον κεντρικό μοχλό για την επίλυση των προσωπικών & επαγγελματικών δυσκολιών.

Η διαδικασία της αυτογνωσίας [ενηλίκων και παιδιών] περνά από δύο στάδια:

  • 1) Αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού.
  • 2) Ψυχολογική συμβουλευτική ή θεραπεία.

Αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού:

Η αξιολόγηση της προσωπικότητας και του δυναμικού ενός ατόμου γίνεται μέσω κλινικής συζήτησης και εξειδικευμένων ερωτηματολογίων.

Προκειμένου να βρείτε τα ερωτηματολόγια που απευθύνονται στις ανάγκες σας τα ομαδοποιήσαμε σε τρεις κατηγορίες: Προσωπικότητας, Ψυχισμού και Νοημοσύνης/Μάθησης. Επιλέξτε από τη στήλη δεξιά τα ερωτηματολόγια που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας για να μάθετε περισσότερα.

Τα ερωτηματολόγια μας είναι επιστημονικά εργαλεία, προϊόντα έρευνας δεκαετιών και παρέχουν ακριβείς πληροφορίες.

Ψυχολογική συμβουλευτική ή θεραπεία:

Ενώ τα ερωτηματολόγια προσφέρουν διανοητική αυτογνωσία, η ψυχοθεραπευτική διαδικασία προσφέρει βιωματική αυτογνωσία.

Η ψυχοθεραπευτική διαδικασία, ακριβώς επειδή είναι βίωμα είναι σε θέση να προσφέρει ξεκάθαρη αντίληψη του τρόπου με τον οποίο λειτουργούμε και αίσθηση των βαθύτερων αναγκών μας. Η ψυχολογική θεραπεία μας μυεί (ως δια ζώσης βίωμα) στο δρόμο της προσωπικής ανάπτυξης και ικανοποίησης που ουσιαστικά χρειαζόμαστε.

Για περισσότερα αναφορικά με την ψυχολογική συμβουλευτική ή θεραπεία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ψυχολόγου Δρ. Μάρκου Ρήγου, www.markosrigos.gr

Επιλογές αυτογνωσίας για ενήλικες & παιδιά:


Ποιοτικές υπηρεσίες Οι υπηρεσίες μας είναι πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένες και πρακτικά χρήσιμες. Περισσότερες πληροφορίες »
Τι γίνεται στις συναντήσεις; Οι συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού & αυτογνωσίας συνοπτικά. Περισσότερες πληροφορίες »
Εγγραφείτε στο Newsletter
Επικοινωνία Mob: +30 6973806975, 16-21h
Fax: +30 2108081645, 24h
Email: info[at]epaggelma.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας »