Διερεύνηση Διαπροσωπικών Σχέσεων [6 - 70 ετών]

Η παρούσα διερεύνηση αφορά κυρίως οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις. Η διαδικασία φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερες δυναμικές που υπάρχουν μεταξύ του ατόμου και των κοντινών του προσώπων αναφορικά με συναισθήματα, ανάγκες, προσδοκίες, φόβους κ.ά.

Για τα παιδιά και τους εφήβους η διερεύνηση των διαπροσωπικών σχέσεων είναι εξαιρετικής σπουδαιότητας εφόσον αποκαλύπτει πως το παιδί βιώνει την σχέση με τους γονείς και έτσι δίνει αξιόπιστες πληροφορίες για συμβουλευτική γονέων.

Για τους ενήλικες η διερεύνηση εστιάζει στις ενδοοικογενειακές, διαπροσωπικές και ευρύτερες κοινωνικές σχέσεις. Πρόκειται για εκμαίευση των ασυνείδητων στάσεων και συναισθημάτων προκειμένου ο ενήλικας να μπορέσει να συνειδητοποιήσει κάτω από ποίες επιρροές λειτουργεί και επομένως να αλλάξει συνειδητά με τον τρόπο που επιθυμεί.


Ποιοτικές υπηρεσίες Οι υπηρεσίες μας είναι πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένες και πρακτικά χρήσιμες. Περισσότερες πληροφορίες »
Τι γίνεται στις συναντήσεις; Οι συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού & αυτογνωσίας συνοπτικά. Περισσότερες πληροφορίες »
Εγγραφείτε στο Newsletter
Επικοινωνία Mob: +30 6973806975, 16-21h
Fax: +30 2108081645, 24h
Email: info[at]epaggelma.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας »