Αναγνωρισμένες & πρακτικές υπηρεσίες

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε διασφαλίζεται από:

  • Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
  • Έγκυρα ερωτηματολόγια αποτέλεσμα 30 και πλέον ετών επιστημονικής εργασίας.
  • Πρακτική υποστήριξη του ατόμου για την επίτευξη των στόχων του.

Βιντεο ANT1

Βιντεο NET

Επιστημονικά διαπιστευτήρια:

Τα βιογραφικά: Στο epaggelma.gr θα συνεργαστείτε με επαγγελματίες μεταπτυχιακού επιπέδου εξειδικευμένους στα αιτήματά σας.

Τα ερωτηματολόγια: Ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι το Άριστον Τεστ. Ο πρωτοπόρος στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, John Holland υπογράμμισε τον Ιούνιο του 2008 ότι το Άριστον τεστ είναι ποιοτικά ανώτερο από τα άλλα τεστ που χρησιμοποιούν τη θεωρία του, τονίζοντας:

«Το Άριστον τεστ δεν αποτελεί απλώς αναλυτική και πιστή εφαρμογή της θεωρίας μου αλλά προχωράει ένα βήμα περαιτέρω.»

Το βήμα για το οποίο μιλά ο J. Holland αφορά την ανάλυση των 6 βασικών επαγγελματικών προσωπικοτήτων (επιχειρηματικός, κοινωνικός κλπ) σε 14 επίθετα τα οποία αναλύουν την προσωπικότητα και έτσι οδηγούν σε μεγαλύτερη επαγγελματική αυτογνωσία. Με εμάς δεν κάνετε απλά επαγγελματικό προσανατολισμό αλλά επιπλέον ανακαλύπτετε τα δυνατά και αδύναμα χαρακτηριστικά της επαγγελματικής σας προσωπικότητας ώστε να τα αξιοποιήσετε κατάλληλα.

Η επιστημονική γνώση: Στη γραπτή αναφορά που παραλαμβάνετε σας εξηγούμε πως προκύπτουν οι προτάσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μέσω των 450 περίπου ερωτήσεων που συμπληρώνετε σε 50 περίπου λεπτά, αναλύουμε 2000 επαγγέλματα & πλήθος παραγόντων συνθέτοντας μια μήτρα 290.304.000 στοιχείων βάσει των οποίων παράγεται το προσωπικό σας προφίλ επαγγελματικού προσανατολισμού. Ακριβώς επειδή η δουλεία μας είναι υψηλών προδιαγραφών έχουμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε τεκμήρια ποιότητας κι εσείς να επωφεληθείτε από την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Εδώ θα βρείτε επιπλέον στοιχεία αναφορικά με τα υψηλά standards των ερωτηματολογίων μας.


Ποιοτικές υπηρεσίες Οι υπηρεσίες μας είναι πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένες και πρακτικά χρήσιμες. Περισσότερες πληροφορίες »
Τι γίνεται στις συναντήσεις; Οι συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού & αυτογνωσίας συνοπτικά. Περισσότερες πληροφορίες »
Εγγραφείτε στο Newsletter
Επικοινωνία Mob: +30 6973806975, 16-21h
Fax: +30 2108081645, 24h
Email: info[at]epaggelma.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας »