Διερεύνηση της Ψυχολογικής Ευελιξίας σε Δύσκολες Καταστάσεις [4 - 12 ετών]

Πρόκειται για μια εις βάθος διερεύνηση των ψυχικών δυνάμεων του παιδιού ως προς τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων που μπορεί να του τύχουν όπως η επιβολή πειθαρχίας, ματαιώσεις, λεκτικές ή σωματικές επιθέσεις κλπ. Η εν λόγω διερεύνηση γίνεται μέσα από εξιστορήσεις που το παιδί δημιουργεί αυθόρμητα με τη βοήθεια εικόνων οι οποίες απεικονίζουν μια σειρά καταστάσεων στο σπίτι, στην παρέα και στο σχολείο.

Η παρούσα διερεύνηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για παιδιά που έχουν δυσκολία να διαχειριστούν το θυμό τους καθώς και για παιδιά που είναι εσωστρεφή. Επίσης διευκολύνει τη θεραπεία παιδιών που παρουσιάζουν αρνήσεις (π.χ. να πάνε σχολείο, να παίξουνε, να φάνε) ή σωματοποιήσεις (π.χ. ενούρηση, πτώση μαλλιών, πονόκοιλους, πονοκεφάλους κ.ά.).

Μέσω της εν λόγω διερεύνησης γίνεται εύστοχη συμβουλευτική στους γονείς και χτίζεται εξειδικευμένο πρόγραμμα παιδικής θεραπείας.


Ποιοτικές υπηρεσίες Οι υπηρεσίες μας είναι πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένες και πρακτικά χρήσιμες. Περισσότερες πληροφορίες »
Τι γίνεται στις συναντήσεις; Οι συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού & αυτογνωσίας συνοπτικά. Περισσότερες πληροφορίες »
Εγγραφείτε στο Newsletter
Επικοινωνία Mob: +30 6973806975, 16-21h
Fax: +30 2108081645, 24h
Email: info[at]epaggelma.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας »